Over ons

De Accumonteur |
volledig gecertificeerde accu-installateur

Graag komen wij langs voor
een offerte op maat.

Maak kennis met de Accumonteurs

Wie zijn wij?

Op 1 oktober 2020 hebben wij De Laadpaalmonteur opgericht en hebben we veel laadpaalinstallaties neergezet. in 2023 hebben wij als logisch vervolg daarop De Accumonteur opgericht. Dit hebben wij gedaan omdat wij mee willen groeien met de aanvraag vanuit de markt en de op handen zijnde veranderingen in de salderingsregeling van aan het net terug geleverde stroom.

In Nederland zijn z’n 80 miljoen (!) zonnepanelen geïnstalleerd bij ongeveer 6 miljoen huishoudens. Al deze huishoudens leveren stroom terug naar het stroomnet en nu zijn we op een punt gekomen dat het stroomnet vol raakt. Wat te doen met alle stroom die men opwekt met de zonnepanelen, maar die niet terug geleverd kan worden aan het net?

Deze stroom kan worden opgeslagen in een thuisbatterij. De stroom kunt u overdag opslaan en op een ander moment van de dag weer gebruiken. Ook is het mogelijk om met een dynamisch energiecontract de stroom te gaan verhandelen. Dan wordt de thuisbatterij op een goedkoop moment opgeladen en op een duur moment van de dag weer ontladen. Op deze manier verdient u de thuisbatterij in de loop der tijd weer terug.  De overheid heeft besloten om de saldering van het terug leveren van zonnestroom af te bouwen vanaf 2025. Dat betekent, dat u vanaf 2030 geen geld meer ontvangt van de stroom die u terug levert. Wij zien er naar uit u te ontzorgen met de energieopslag in een thuisbatterij.

wat doet
De Accumonteur?

  • Adviesgesprekken aan huis t.w.v. €100,-. Deze krijgt u terug bij opdrachtbevestiging middels een ondertekende offerte
  • Online materialen leveren voor de doe-het-zelver
  • Leveren, installeren en aanpassen van de groepenkast
  • Leveren en installeren van de thuisbatterij
  • Graaf- en bestratingswerkzaamheden
  • Wij ontzorgen desgewenst volledig